Thuis Over ons

Geschiedenis

Bedrijfsprofiel

Bedrijfprofiel

Van de Shangmeigezondheid de Biotechnologie (Guangzhou) Co., Ltd, in 2016 wordt opgericht, is een een onderneming het integreren onderzoek en ontwikkeling, productie en handel die. Bijna 10 jaar van grondstoffenonderzoek en ontwikkeling en verkoopervaring vóór de onderneming. De fabriek behandelt een gebied van 15.000 vierkante meters, het bestaande personeel van ongeveer 150 mensen, waaronder meer dan 20 ingenieurs, de jaarlijkse verkoophoeveelheid 5 miljoen dollar. Het bedrijf is een belangrijke onderneming in de de persoonlijke verzorgingindustrie van China geworden.

Onze hoofdproductcategorieën omvatten haarverzorging, Oogzorg, gezichtszorg, lichaamsverzorging, Privé delenzorg en etherische oliën.

Zich concentreert op persoonlijke verzorging, is Shangmei altijd geëngageerd aan het verstrekken van veiligere, betere kwaliteit, lagere kosten en snellere leveringsproducten aan klanten rond de wereld.

Liet de Shangmei gezonde biotechnologie, mooier en gezond mensen worden!

 

                                          China Shangmei Health Biotechnology (Guangzhou) Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

China Shangmei Health Biotechnology (Guangzhou) Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

In 2010. Werd Chemisch de Technologieco. van Guangzhoukeyou, Ltd opgericht, zich concentreert op de ontwikkeling, de productie en de verkoop van ruwe en hulpmaterialen voor dagelijkse zorg en schoonheidsmiddelen.


In 2011. Wij ondertekenden strategische verhoudingsovereenkomst in samenwerkingsverband met Fijn Chemisch Co. van Guangzhou Shengyan, Ltd, dagelijks Chemisch Co. van Guangzhou Cosmeceutical, Ltd, de Biotechnologieco. van Guangzhou Muke, Ltd, hubei farmaceutisch Co., Ltd, Farmaceutisch Co. van Anhui, Ltd.


In 2016. Vereniging van China van het Kleine en Middelgrote Ondernemingen en Centrum van het Kredietbeheer kende Guangzhou Keyou Chemisch toe Technologieco., Ltd de eretitel van „de Onderneming van het AMERIKAANSE CLUB VAN AUTOMOBILISTENkrediet van de Evaluatie van het Ondernemingskrediet“ en „van de de Integriteitsdemonstratie van het MKB van China de Eenheid“.


In 2016. Vestigde een productontwerp, ONDERZOEK en de ontwikkeling, marketing platform, Biologisch de Technologieco. van Guangzhou Binuo, Ltd investeerde 35 miljoen yuans aan Biologisch de Technologieco. van Binuo van opstellingsguangzhou, Ltd de fabriek van de entiteitproductie, zich concentreert op persoonlijke verzorgingproducten, dagelijkse noodzaak, professionele lijneffect productenproductie.


In 2017. Wij ontwikkelden en bevorderden gezamenlijk nieuwe materialen voor privé zorg, het witten en het verouderen reparatie (antimicrobial peptide, Yonth V +; Gehydroliseerd procyanidins, Wtmin-collageenpeptide, ceramide van Gr., enz.


In 2018. Antibacteriële peptide, Beilisu, Yinbeihu, Wujin-de vloeistof en andere nieuwe privé zorgmaterialen werden toegepast op het gebied van privé zorg en de verkregen goede markt koppelt en bereikte goede behulpzame relaties met een aantal merken en verwerkende ondernemingen terug.


In 2019. De toepassingsr&d Afdeling verkreeg 6 nationale uitvindingsoctrooien en verschijningsoctrooien voor anti-hoofdroos, anti-jeuk, anti-olie, multi-effect shampoo tegen ontstekingen en onderhouds.


Na de uitbarsting van de epidemie in 2020, werkten zij samen om reinigingsfaciliteiten, desinfectiealcohol en bactericidal materialen dringend te verzamelen om de frontlijn te helpen.


In 2020, werd 12 miljoen yuan geïnvesteerd om de Schoonheidsmiddelenco. van Yatalan van gemeenschappelijke ondernemingsguangzhou, Ltd, een fabriek van de entiteitproductie op te richten; Nadruk op de levering van de persoonlijke verzorgingdesinfectie, dagelijkse desinfectie, bacteriostatische, bactericidal producten productie.


In 2020, etc. ondertekende het strategische verhoudingsovereenkomst in samenwerkingsverband met Farmaceutisch Co. van Guangzhou Saimei, Ltd, Farmaceutisch Co. van Guangzhou Saiwei, Ltd, Guangzhou Jia ‚Schoonheidsmiddelenco., Ltd, de Schoonheidsmiddelenco. van Guangzhou Bawei, Ltd, Joyao Yiliu, het merk van Faya Ya.


In 2021, zullen wij beschaving van de transporteren de Chinese traditionele Geneeskunde, gezamenlijk TCM-uittreksels van scalp van de haarbehoud en fysiotherapie doeltreffendheid met de Universiteit van Traditionele Chinese Geneeskunde en een onderzoekscentrum van de geneeskunde langzaam en gecontroleerd versie ontwikkelen, zullen toepassingstest en met succes markt, overgaan en zullen de jaarlijkse levering van dergelijke producten van 850 ton realiseren;


In 2021, de Biotechnologieco. van Guangzhou Binnuo, werd Ltd officieel anders genoemd Co. Shangmei-van de Gezondheidsbiotechnologie (Guangzhou), Ltd


In 2021, ondertekende het strategische verhoudingsovereenkomst in samenwerkingsverband met Shanxi-Farmaceutisch Co. van het Oosten, Ltd, de Schoonheidsmiddelenco. van Huizhou Everbright, Ltd.


In 2021, Vastgestelde voet in grensoverschrijdende e-commerce, die B2B-platforms, onafhankelijke posten, enz. gebruiken, bepaalde om de producten globaal te delen.
Vooruitziend aan de toekomst in 2022, zullen wij waar aan onze originele aspiratie blijven en zullen gestadig vorderen.

video
<-Video Images->
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Importeur

Exporteur

Merken : BEASICUI

Aantal werknemers : 120~150

Jaarlijkse omzet : 3 million-5 million

Opgericht Jaar : 2016

Export pct : 70% - 80%

Manufacturing Bases:: 3

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Shangmei Health Biotechnology (Guangzhou) Co., Ltd. Certificaten China Shangmei Health Biotechnology (Guangzhou) Co., Ltd. Certificaten China Shangmei Health Biotechnology (Guangzhou) Co., Ltd. Certificaten China Shangmei Health Biotechnology (Guangzhou) Co., Ltd. Certificaten